๐Ÿ…ฟ๐Ÿ…ฐ๐Ÿ…ฝ๐Ÿ…ณ๐Ÿ†„๐Ÿ…ฐ๐Ÿ…ฝ ๐Ÿ…ผ๐Ÿ†„๐Ÿ…ณ๐Ÿ…ฐ๐Ÿ…ท ๐Ÿ…ฒ๐Ÿ…ฐ๐Ÿ†๐Ÿ…ฐ ๐Ÿ…ฟ๐Ÿ…ด๐Ÿ…ผ๐Ÿ…ฑ๐Ÿ…ด๐Ÿ…ป๐Ÿ…ธ๐Ÿ…ฐ๐Ÿ…ฝ ๐Ÿ†‚๐Ÿ…ด๐Ÿ…ฒ๐Ÿ…ฐ๐Ÿ†๐Ÿ…ฐ ๐Ÿ…พ๐Ÿ…ฝ๐Ÿ…ป๐Ÿ…ธ๐Ÿ…ฝ๐Ÿ…ด

Jika anda semua ini membuat pembelian online, mudah sahajaย  untuk membuat pesanan membeli vitamin Shaklee secara
atas talian apabila dah sah menjadi ahli.

Dan ada juga yang takut-takut nak daftar jadi ahli kerana taknak dipaksa untuk hadir meeting-meeting..kiki..ish…..jangan risau ye.. Tiada paksaan or kewajipan pun untuk melibatkan diri dalam mana-mana meeting, faham…ramai busy dengan anak-anak, keluarga,kerja…So tak perlu risau tau terutamanya yang intend nak jadi ahli sahaja… tujuan anda jadi ahli pun sebab nak dapatkan penjimatan harga member dari membeli harga retail…kan? Jadi jangan gundahlah, whatsapp saya jika taknak daftar sendiri , or perlukan panduan , nanti saya akan guide satu-satu…

Sebelum saya share step by step cara beli shaklee online ni, just nak highlightkan sekali lagi, yang sebagai ahli
Shaklee, ๐•œ๐•š๐•ฅ๐•’ ๐•ฅ๐•’๐•œ ๐•จ๐•’๐•›๐•š๐•“ ๐•ก๐•ฆ๐•Ÿ ๐•ฆ๐•Ÿ๐•ฅ๐•ฆ๐•œ ๐•ž๐•–๐•Ÿ๐•›๐•’๐••๐•š ๐•ก๐•–๐•Ÿ๐•˜๐•–๐••๐•’๐•ฃ & ๐•ž๐•–๐•ž๐•“๐•ฆ๐•’๐•ฅ ๐•“๐•š๐•ค๐•Ÿ๐•–๐•ค ๐•Š๐•™๐•’๐•œ๐•๐•–๐•– ni
& sekiranya ter berminat nak buat bisnes pun, terutama di dalam network saya, kami tak wajib pun untuk
attend mesyuarat tertentu. Kebanyakannya semua atas talian, even pergi kelas pun banyak secara online sahaja , ok faham ye???

 

โ–‘Sโ–‘tโ–‘eโ–‘pโ–‘ โ–‘Bโ–‘yโ–‘ โ–‘Sโ–‘tโ–‘eโ–‘pโ–‘ โ–‘Cโ–‘aโ–‘rโ–‘aโ–‘ โ–‘Bโ–‘eโ–‘lโ–‘iโ–‘ โ–‘Sโ–‘hโ–‘aโ–‘kโ–‘lโ–‘eโ–‘eโ–‘ โ–‘Oโ–‘nโ–‘lโ–‘iโ–‘nโ–‘eโ–‘

 

Senang je sebenarnya. Jom kita belajar satu persatu …

แด›แด‡ส€สŸแด‡ส™ษชสœ แด…แด€สœแดœสŸแดœ,๊œฑแด‡ส™แด‡สŸแดœแด ษชษดษขษชษด แดแด‡แดส™แดœแด€แด› แด˜แด‡๊œฑแด€ษดแด€ษด แด€แด›แด€แดœ แดส€แด…แด‡ส€ ๊œฑแดœแด˜แด˜สŸแด‡แดแด‡ษด ๊œฑสœแด€แด‹สŸแด‡แด‡ ๊œฑแด‡แด„แด€ส€แด€ แด›แด‡ส€แดœ๊œฑ แด…ษช แดกแด‡ส™๊œฑษชแด›แด‡ ๊œฑสœแด€แด‹สŸแด‡แด‡,แด€ษดแด…แด€ แด‹แด‡ษดแด€สŸแด€สœ แด…แด€๊œฐแด›แด€ส€ แด‹แด‡แด€สœสŸษชแด€ษด , ษชแด›แดœ แด€แด…แด€สŸแด€สœ ๊œฑสแด€ส€แด€แด› แดœแด›แด€แดแด€ แดœษดแด›แดœแด‹ แดแด‡แดส™แดœแด€แด› แด˜แด‡แดส™แด‡สŸษชแด€ษด ๊œฑแด‡แด„แด€ส€แด€ แดษดสŸษชษดแด‡ ษชแด€สŸแด€สœ MENJADI AHLI SHAKLEE.

ส™แด€ษขษช สแด€ษดษข ษชษดษขษชษด แดแด‡แดส™แด‡สŸษช แด˜ส€แดแด…แดœแด‹ แด…แด€ษด ๊œฑแด‡แด‹แด€สŸษชษขแดœ๊œฑ แดแด‡ษดแดŠแด€แด…ษช แด€สœสŸษช ๊œฑสœแด€แด‹สŸแด‡แด‡, สœแดœส™แดœษดษขษช ๊œฑแด€สแด€ (๊œฑแด๊œฑ/แดกสœแด€แด›๊œฑแด€แด˜แด˜: 019-9161696 ) แด€แด›แด€แดœ แดกสœแด€แด›๊œฑแด€แด˜แด˜ แด…ษช ๊œฑษชษดษช แด›แด‡ส€แดœ๊œฑ. แดŠษชแด‹แด€ ๊œฑแดœแด…แด€สœ แดแด‡ษดแดŠแด€แด…ษช แด€สœสŸษช, แด€ส™แด€ษชแด‹แด€ษด ส™แด€สœแด€ษขษชแด€ษด ษชษดษช.

โ–€โ–„โ–€โ–„โ–€โ–„ dan seterusnya benda yang penting adalah KAD KREDIT ataupun KAD DEBIT โ–„โ–€โ–„โ–€โ–„โ–€

 

๐Ÿ…ป๐Ÿ…ฐ๐Ÿ…ฝ๐Ÿ…ถ๐Ÿ…บ๐Ÿ…ฐ๐Ÿ…ท 1 :

Log masuk ke website ahli Shaklee niย  klik sini ๐Ÿ‘‰๐Ÿป๐Ÿ‘‰๐Ÿป๐Ÿ‘‰๐Ÿป๐Ÿ‘‰๐Ÿปย  ย  ย 
Masukkan nombor ID & kata laluan.

Jika tak ingat, segeralah merujuk upline anda masing-masing atau hubungi customer service Shaklee di 03-
56223188

 

๐Ÿ…ป๐Ÿ…ฐ๐Ÿ…ฝ๐Ÿ…ถ๐Ÿ…บ๐Ÿ…ฐ๐Ÿ…ท 2 :

Klik tab shopping. Kemudian, pilih agree.

 

๐Ÿ…ป๐Ÿ…ฐ๐Ÿ…ฝ๐Ÿ…ถ๐Ÿ…บ๐Ÿ…ฐ๐Ÿ…ทย  3 :

Isi maklumat penerima. Nama penuh, nombor telefon bimbit & alamat utk shaklee hantar barang. By default,
alamat di sini adalah alamat mula-mula ahli ketika isi borang pendaftaran.

 

๐Ÿ…ป๐Ÿ…ฐ๐Ÿ…ฝ๐Ÿ…ถ๐Ÿ…บ๐Ÿ…ฐ๐Ÿ…ท 4 :

Klik pilih pada item yg nak dibeli.

 

๐Ÿ…ป๐Ÿ…ฐ๐Ÿ…ฝ๐Ÿ…ถ๐Ÿ…บ๐Ÿ…ฐ๐Ÿ…ทย  5 :

Klik add to shopping cart. Jika nak adjust kuantiti, boleh ubah pada cart nnt. By default qty adalah 1.
Kos penghantaran adalah rata pada RM10.60 (semenanjung Malaysia) & RM21.20 (Sabah/Sarawak).

โ–€โ–„โ–€โ–„โ–€โ–„ Percuma kos hantar sekiranya: โ–„โ–€โ–„โ–€โ–„โ–€

Sekiranya ada buat pembelian Vivixย  โœ”๏ธ@
Total order RM800 ke atas (semenanjung) โœ”๏ธ@
Total order RM1000 ke atas (sabah/sarawak) โœ”๏ธ

 

๐Ÿ…ป๐Ÿ…ฐ๐Ÿ…ฝ๐Ÿ…ถ๐Ÿ…บ๐Ÿ…ฐ๐Ÿ…ทย  6 :
Isi maklumat pembayaran. Order online di web shaklee hnya guna kad debit/kad kredit sahaja ye.

 

๐Ÿ…ป๐Ÿ…ฐ๐Ÿ…ฝ๐Ÿ…ถ๐Ÿ…บ๐Ÿ…ฐ๐Ÿ…ทย  7 :

Bagi yang pertama kali order online, klik add new card. Isikan semua detail kad kredit/ debit kita.

Lepas tu kita isikan nombor kad kita ( Ada tertera diย  depan kad )
CVV2 tu nombor 3 digit pd belakangย  kad.
Expired ada pada depan kad juga

 

๐Ÿ…ป๐Ÿ…ฐ๐Ÿ…ฝ๐Ÿ…ถ๐Ÿ…บ๐Ÿ…ฐ๐Ÿ…ทย  8 :

Confirmkan detailย  maklumat penerima & klik confirm payment

 

๐Ÿ…ป๐Ÿ…ฐ๐Ÿ…ฝ๐Ÿ…ถ๐Ÿ…บ๐Ÿ…ฐ๐Ÿ…ทย  9 :

Selepas itu akan dapat SMSย  dariย  pihak bank utk kod MSOS kad

 

๐Ÿ…ป๐Ÿ…ฐ๐Ÿ…ฝ๐Ÿ…ถ๐Ÿ…บ๐Ÿ…ฐ๐Ÿ…ทย  10 :

Isi nombor kod yang dihantar secara sms ke telefon bimbit kita. Then order pun selesai & berjaya dibuat
Senang je kan…?

Untuk order dari hari Isnin โ€“ hari Khamis sebelum jam 3 petang, in shaa Allah Shaklee akan uruskan untuk barang keluar
pada hari yang sama. Jika syarikat courier tidak cuti esoknya, barang akan sampai paling cepat tengahari esok.
Semoga bermanfaat & membantu carian anda.

Selesai! Lepas tu tunggu jelah barang sampai ye. Boleh hubungi saya jika ada sebarang pertanyaan okay.

Happy shopping & browsing!

Jom jadi ahli Shaklee hari ni!

Anda akan menerima SET EKSKLUSIF GIFT SET

Jika sudah join bersama kami , jangan lupa claim tau,

๐Ÿ…ฐ๐Ÿ…ฝ๐Ÿ…ณ๐Ÿ…ฐ ๐Ÿ…ฑ๐Ÿ…พ๐Ÿ…ป๐Ÿ…ด๐Ÿ…ท ๐Ÿ…ฒ๐Ÿ…ป๐Ÿ…ฐ๐Ÿ…ธ๐Ÿ…ผ ๐Ÿ…ณ๐Ÿ…ธ๐Ÿ†‚๐Ÿ…ธ๐Ÿ…ฝ๐Ÿ…ธ…

๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡

ataupun boleh email kami di ask@shakleegroup.com

By admin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

error: Content is protected !!
Open chat
Tanya Saya di sini