Salah satu “SET TERBAIK ” dalam rangkaian produk SHAKLEE. Bagi yang masih tidak pasti atau tak tahu nak ambik set yang mana satu, sila baca penerangan saya kat bawah sampai habis yer.

๐•Š๐”ธโ„•๐”พ๐”ธ๐•‹ โ„™๐”ผโ„•๐•‹๐•€โ„•๐”พ ๐•Œโ„•๐•‹๐•Œ๐•‚ ๐•„๐”ผโ„•๐”พ๐”ผ๐•‹๐”ธโ„๐•Œ๐•€ ๐•Š๐”ผ๐•‹ ๐•„๐”ธโ„•๐”ธ ๐•๐”ธโ„•๐”พ โ„™๐”ผโ„๐•ƒ๐•Œ ๐”ป๐•€๐”ธ๐•„๐”น๐•€๐•ƒ ๐•‚๐”ผโ„๐”ธโ„•๐”ธ ๐•Š๐”ผ๐•‹๐•€๐”ธโ„™ ๐•†โ„๐”ธโ„•๐”พ ๐”น๐”ผโ„๐”น๐”ผโ„ค๐”ธ ๐•‹๐”ธโ„๐”ธโ„™ ๐•‚๐”ผ๐•Š๐•€โ„๐”ธ๐•‹๐”ธโ„• ๐”ป๐”ธโ„• ๐•‚๐”ผ๐”พ๐”ผ๐•„๐•Œ๐•‚๐”ธโ„•…

๐Ÿ…ฐ๐Ÿ†ƒ๐Ÿ…ฐ๐Ÿ†„

ALFALFA dan LECITHIN merupakan 2 produk ๐•Ž๐”ธ๐•๐•€๐”น / ๐”ธ๐•Š๐”ธ๐•Šย  dan paling murah untuk kuruskan badan….dah ramai yang berjaya turun (ade yang sampai 20 kg!!!) dengan hanya mengambil dua produk ni.

 

โœ”๏ธ ๐Ÿ…ป๐Ÿ…ด๐Ÿ…ฒ๐Ÿ…ธ๐Ÿ†ƒ๐Ÿ…ท๐Ÿ…ธ๐Ÿ…ฝ – ( ๐”น๐”ธ๐•‚๐”ธโ„ )
-Lecithin berfungsi untuk memecahkan lemak-lemak.Lecitin dinamakan “pengemulsi semulajadi” kerana ia mempunyai kesan melekat kat lemak, dalam perkataan ringkasnya,ia menyebabkan lemak tu terapung kat dalam darah dan seterusnya mencegah lemak dari melekat kat dinding membrane.Lecitin tak boleh dihasilkan oleh badan tetapi ianya sangat diperlukan oleh badan.

โœ”๏ธ ๐Ÿ…ฐ๐Ÿ…ป๐Ÿ…ต๐Ÿ…ฐ๐Ÿ…ป๐Ÿ…ต๐Ÿ…ฐ – ( ๐•„๐”ผ๐•„๐”น๐•Œ๐”ธโ„•๐”พ ) <<read more about Alfafa>>
-Bertindak sebagai detox semulajadi yang melawaskan sistem penghadaman dengan lembut. Menarik lemak yang teremulsi dari tindakan lecithin ke saluran najis. Proses membersihkan segala toksin, lemak dan lendir yang melekat di dinding usus dikeluarkan melalui pembuangan air besar.

โœ”๏ธ ๐Ÿ…ด๐Ÿ†‚๐Ÿ…ฟ – ( ๐•„๐”ผโ„•๐”พ๐”ผโ„•๐•๐”ธโ„•๐”พ๐•‚๐”ธโ„• ) <<read more about ESP>>

THE BEST PRODUCT!!! saya paling suka ESP ni...๐•ค๐•’๐•Ÿ๐•˜๐•’๐•ฅ-๐•ค๐•’๐•Ÿ๐•˜๐•’๐•ฅ ๐•ž๐•–๐•Ÿ๐•˜๐•–๐•Ÿ๐•ช๐•’๐•Ÿ๐•˜๐•œ๐•’๐•Ÿ ๐••๐•’๐•Ÿ ๐•ฅ๐•–๐•ฃ๐•’๐•ค๐•’ ๐•ก๐•–๐•ฃ๐•ฆ๐•“๐•’๐•™๐•’๐•Ÿ๐•Ÿ๐•ช๐•’ ๐•ค๐•–๐•Ÿ๐••๐•š๐•ฃ๐•š . ๐”ผ๐•Šโ„™ ๐•š๐•Ÿ๐•š ๐•“๐•–๐•ฃ๐•—๐•ฆ๐•Ÿ๐•˜๐•ค๐•š ๐•ž๐•–๐•Ÿ๐•”๐•’๐•Ÿ๐•ฅ๐•š๐•œ๐•œ๐•’๐•Ÿ ๐•“๐•’๐••๐•’๐•Ÿ ๐•๐•ฆ๐•’๐•ฃ ๐••๐•’๐•๐•’๐•ž……๐•ฅ๐•’๐•ก๐•š ๐•’๐•ก๐•– ๐•—๐•ฆ๐•Ÿ๐•˜๐•ค๐•š๐•Ÿ๐•ช๐•’ ๐••๐•’๐•๐•’๐•ž ๐•ค๐•–๐•ฅ ๐•œ๐•ฆ๐•ฃ๐•ฆ๐•ค??

Bagi yang terdesak sangat-sangat nak kurus, boleh gantikan atau tambah ESP ni dalam menu harian anda. Boleh diambil time breakfast dengan malam…ade jugak pengguna yang ambik time lunch…ikut la badan la ye..yang penting kita amalkan setiap hari secara konsisten.

 

๐•๐• ๐•ž ๐•ค๐•–๐•ž๐•’๐•œ ๐•ค๐•š๐•œ๐•š๐•ฅ ๐•’๐•ก๐•’ ๐•—๐•ฆ๐•Ÿ๐•˜๐•ค๐•š ๐”ผ๐•Šโ„™ ๐•Ÿ๐•š…๐•œ๐•š๐•ฅ๐•’ ๐•ฆ๐•๐•’๐•Ÿ๐•˜-๐•ฆ๐•๐•’๐•Ÿ๐•˜ ๐•๐•’๐•˜๐•š ๐•“๐•’๐•Ÿ๐•ช๐•’๐•œ-๐•“๐•’๐•Ÿ๐•ช๐•’๐•œ ๐••๐•’๐•๐•’๐•ž ๐•“๐•๐• ๐•˜ ๐•Ÿ๐•š ๐•ค๐•ฆ๐•ก๐•’๐•ช๐•’ ๐•ž๐•’๐•ค๐•ฆ๐•œ ๐••๐•’๐•๐•’๐•ž ๐•ž๐•š๐•Ÿ๐••๐•’ ๐•œ๐•š๐•ฅ๐•’ ๐••๐•’๐•Ÿ ๐•Ÿ๐•’๐•Ÿ๐•ฅ๐•š ๐•’๐•ฆ๐•ฅ๐• ๐•ž๐•’๐•ฅ๐•š๐•œ ๐•œ๐•š๐•ฅ๐•’ ๐•ค๐•–๐•ฅ ๐•œ๐•’๐•Ÿ ๐•œ๐•–๐•ค๐•š๐•™๐•’๐•ฅ๐•’๐•Ÿ ๐•ฅ๐•ฆ ๐•ก๐•–๐•Ÿ๐•ฅ๐•š๐•Ÿ๐•˜ ๐•ค๐•’๐•Ÿ๐•˜๐•’๐•ฅ-๐•ค๐•’๐•Ÿ๐•˜๐•’๐•ฅ ๐•ฆ๐•Ÿ๐•ฅ๐•ฆ๐•œ ๐•œ๐•š๐•ฅ๐•’ ๐•›๐•’๐•˜๐•’ , hampir semua kesan-kesan dibawah memang betul saya sendiri uji ke atas diri saya dan juga ahli keluarga saya dan alhamdulillah memang merasa keberkesanan nya โ–‘1โ–‘0โ–‘0โ–‘%โ–‘ saya dapat :ย 

 

โœ”๏ธ Cepat kenyang dan membantu dalam pegurusan berat badan.

โœ”๏ธ Bagi ibu-ibu mengandung, ESP membantu perkembangan fetus dan memastikan kesihatan ibu di tahap optimum

โœ”๏ธ ESP memberi tenaga, badan semakin sihat dan kurang letih

โœ”๏ธ Bagi ibu-ibu yang menyusukan anak, ESP sangat-sangat membantu menghasilkan susu dengan lebih cepat dan merupakan salah satu milkbooster yangย  ย  ย  ย hebat

โœ”๏ธ ESP menganjalkan semula payudara yang kendur dan mengembalikan kecantikkan payudara anda.

โœ”๏ธ ESP juga membantu menghasilkan susu yang lebih pekat , kesannya bayi anda akan cepat kenyang dan kurang meragam

โœ”๏ธ ESP menjadikan kulit muka cantik, halus,gebu dan berseri

โœ”๏ธ Berkesan mengurangkan eczema dan masalah kulit

โœ”๏ธ Berupaya menghilangkan parut jerawat di muka, kerana terjadinya parut akibat kekurangan protein unuk membentuk sel baru dan menyingkirkan sel kulit mati.

 


*Produk-produk ini tidak bertujuan untuk membuat diagnosis, merawat, menyembuh atau mencegah sebarang penyakit.
Ini adalah iklan produk suplemen dimana kita perlukan nutrien suplemen seperti ALFAFA,LECITHIN dan ESP untuk MEMBANTU sistem dalam badan kita berfungsi dengan baik bila mendapat nutrien yang mencukupi , sekiranya badan kita cukup nutrien ini, insyaaAllah ianya akan mencegah badan kita dari penyakit yang berkaitan , yang penting PEMAKANAN YANG SIHAT pun harus diutamakan agar ia dapat membantu supplemen ini MERESAP DENGAN CEPAT dan setrusnya mereka bertindak ikut utgas masing-masing dalam SEL BADAN kita.

So anda nak cuba atau berminat untuk menempah SET LANGSING ini ???

ย  Boleh berhubung/contact saya di sini

SMS/Whatsapp/Call –ย 019-9161696
**klik nombor handphone untuk terus whatsapp
atauย  klik bawah ni ๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡
ATAU JOIN TERUS DI SINI
๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡

atau kalau nak order terus melalui form , boleh terus ke sini

 

แดทแดฟแดฑแดฐแดตแต€ แต€แดผ แดฎแดฑแดธแดผแต›แดฑแดฐ หขแดดแดฌแดทแดธแดฑแดฑ แดนแดฌแดธแดฌแตžหขแดตแดฌ โค

By admin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

error: Content is protected !!
Open chat
Tanya Saya di sini