MANFAAT RES-V SHAKLEE

  • ResV Untuk Kulit Sihatย Melindungi kulit dari kerosakan oleh sinaran ultraviolet (UV) dan serangan radikal bebas. Meningkatkan penghasilan kolagen dan mengurangkan garis halus serta kedutan.
  • ResV Untuk Peredaran Darah Yang Sihatย  Mengurangkan keradangan kronik, yang menjadi punca utama penyakit jantung serta menurunkan tekanan darah dan tahap kolesterol LDL (jahat) dan meningkatkan tahap kolesterol HDL (baik).
  • ResV Untuk Tahap gula Darah Yang Sihatย – Menurunkan tahap gula darah semasa berpuasa, meningkatkan toleransi glukosa dan meningkatkan kepekaan insulin.
  • ResV Untuk Menyokong Detoks Yang Berkesanย  Meningkatkan kesihatan hati dengan mengawal stress dalaman badan, mengurangkan kemerahan dan pembengkakan, dan mengurangkan kematian sel pada hati, dan menyerupai kesan positif berpuasa atau diet rendah kalori, yang boleh membantu menurunkan berat badan.
  • ResV Untuk Fungsi Otak Yang Sihatย – Pengambilan jus anggur setiap hari selama 12 minggu, meningkatkan memori orang dewasa yang mengalami masalah mental ringan. Pengambilan polifenol setiap hari secara konsisten meningkatkan aliran darah ke otak, meningkatkan ingatan dan daya tumpuan.
  • ResV Untuk Meningkatkan Tenaga dan kekuatan Ototย – Mempercepatkan penghasilan mitokondria, penjana utama tenaga badan anda. Ia juga meningkatkan jisim otot dan penghasilan semula otot dikalangan individu yang berusia, terutamanya apabila diamalkan bersama dengan senaman.
  • ResV Untuk Perkembangan Sel Yang Sihatย – Polifenol adalah salah satu daripada sebatian untuk mengurangkan risiko kanser kerana ia dipercayai menghalang pertumbuhan dan perkembangan pelbagai sel-sel kanser.
  • ResV Untuk Memelihara dan menyokong Kesihatan Sendiย Mengelakkan penipisan dan meningkatkan penghasilan tulang rawan dan kolagen pada sendi.Melalui kajian secara klinikal, pengambilan polifenol secara konsisten membantu meningkatkan fungsi sel dengan membuatkan sel-sel kelihatan lebih muda dan bertahan lebih lama. Bila sel-sel menjadi sihat, anda pun sihat.

 

๐ŸŒบย ๐Ÿ„ผ๐Ÿ„ฐ๐Ÿ„ฝ๐Ÿ„ต๐Ÿ„ฐ๐Ÿ„ฐ๐Ÿ…ƒ ๐Ÿ†๐Ÿ…ด๐Ÿ†‚๐Ÿ†… ใ€Ž1ใ€๐ŸŒบ – UNTUK KULIT -1

โœ…Meningkatkan pengeluaran kolagen dan membantu mencantikkan kulit wajah.

โœ…Melembutkan kulit wajah serta menganjalkan kulit ,anti -aging yang berkhasiat dari 6 paten .

โœ…Melindungi kulit dari radiasi ultraviolet (UV) dan serangan radikal bebas.

โœ…Menghasilkan sel kulit yang baru akibat dari sel yang rosak seperti penggunaan produk timbang kilo

 

๐Ÿ’ฅ๐Ÿ„ณ๐Ÿ„ฐ๐Ÿ„ฟ๐Ÿ„ฐ๐Ÿ…ƒ๐Ÿ„บ๐Ÿ„ฐ๐Ÿ„ฝ ๐Ÿ„ท๐Ÿ„ฐ๐Ÿ…๐Ÿ„ถ๐Ÿ„ฐ ๐Ÿ„ผ๐Ÿ„ด๐Ÿ„ผ๐Ÿ„ฑ๐Ÿ„ด๐Ÿ…๐Ÿ…‚๐Ÿ„ท๐Ÿ„ธ๐Ÿ„ฟ ๐Ÿ„ณ๐Ÿ„ด๐Ÿ„ฝ๐Ÿ„ถ๐Ÿ„ฐ๐Ÿ„ฝ ๐Ÿ…‚๐Ÿ„ฐ๐Ÿ…ˆ๐Ÿ„ฐ
๐Ÿ‘‰ย https://wa.link/98sf9r

 

Jika berminatย  menempahย  RES-Vย  ย ini ,

ย boleh hubungi/contact saya di sini

Get Res-V here ๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡

SMS/Whatsapp/Call –ย 019-9161696
**klik nombor handphone untuk terus whatsapp
atauย  klik bawah ni ๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡
ATAU JOIN TERUS DI SINI
๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡

atau kalau nak order terus melalui form , boleh terus ke sini

#resveratrolย #antiagingย #awetmudaย #nutrisiย #beautyย #antioksidantinggi

By admin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

error: Content is protected !!
Open chat
Tanya Saya di sini